• Hovedpartnere

    Partnere

Ny spiller inn i troppen

Få dager før overgangsvinduet stenger kan vi ønske ny spiller velkommen inn i troppen.

Den canadiske målvakten Evan Weninger slutter seg til troppen ut sesongen. Evan kommer fra spill i Greenville Swamp Rabbits i ECHL, men har også vært innom Wichita Thunder og Allen Americans i samme liga i år. I ungdomsårene spilte Evan i Canada, før han gikk fire år på University of Nebraska-Omaha i NCAA.

Målvaktstrener André Lysenstøen er godt fornøyd med å få på plass Evan:

I Evan får vi en atletisk målvakt som har gode hender, bra skøyteferdigheter og leser spillet godt. I NCAA var han førstemålvakt i et lag som spiller i den kanskje tøffeste avdelingen, og viste at han mestret dette godt. Overgangen fra NCAA til seniorhockey har han vist at han behersker med gode kamper i ECHL. Målvakter som har kommet fra ECHL til Get-ligaen har vist seg å være bra, så vi håper han kan bidra til innspurten av sesongen for oss.

Dette sier Evan selv om å komme til Manglerud Star:

Jeg har vokst opp med å spille hockey hele livet. På college satt jeg rekorder for redninger og shutouts, og har siden dette hatt en drøm om å spille i Europa. Å få komme til Norge er en drøm! Jeg gleder meg til å være med og bidra i kampen om sluttspill!

Evan har allerede fått arbeidstillatelse og overgangen ble godkjent fredagsmorgen. Det betyr at han er spilleklar, og vil trene med laget for første gang fredag.