• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar

Ny spiller inn i troppen

Få dager før overgangsvinduet stenger kan vi ønske ny spiller velkommen inn i troppen.

Den canadiske målvakten Evan Weninger slutter seg til troppen ut sesongen. Evan kommer fra spill i Greenville Swamp Rabbits i ECHL, men har også vært innom Wichita Thunder og Allen Americans i samme liga i år. I ungdomsårene spilte Evan i Canada, før han gikk fire år på University of Nebraska-Omaha i NCAA.

Målvaktstrener André Lysenstøen er godt fornøyd med å få på plass Evan:

I Evan får vi en atletisk målvakt som har gode hender, bra skøyteferdigheter og leser spillet godt. I NCAA var han førstemålvakt i et lag som spiller i den kanskje tøffeste avdelingen, og viste at han mestret dette godt. Overgangen fra NCAA til seniorhockey har han vist at han behersker med gode kamper i ECHL. Målvakter som har kommet fra ECHL til Get-ligaen har vist seg å være bra, så vi håper han kan bidra til innspurten av sesongen for oss.

Dette sier Evan selv om å komme til Manglerud Star:

Jeg har vokst opp med å spille hockey hele livet. På college satt jeg rekorder for redninger og shutouts, og har siden dette hatt en drøm om å spille i Europa. Å få komme til Norge er en drøm! Jeg gleder meg til å være med og bidra i kampen om sluttspill!

Evan har allerede fått arbeidstillatelse og overgangen ble godkjent fredagsmorgen. Det betyr at han er spilleklar, og vil trene med laget for første gang fredag.