• Hovedpartnere

Partnere

Seier i åpningskampen

Finstad med tre poeng mot Slovenia.

Norges U20-landslag vant 6-2 mot Slovenia i åpningskampen i VM i formiddag. MS-spiller Pontus Finstad noterte seg for tre poeng. Han hadde assist på 1-0 målet, og satte inn 2-0 og 4-1 målene. De øvrige målene ble scoret av Lars Christian Rødne, Sander Frøberg, Jonathan Hermansson og Leo Halmrast.

Pontus Finstad er fornøyd med lagets innsats etter kampen.

Vi visste at vi ikke måtte undervurdere noen lag, og det følte jeg at vi klarte i dag. Vi følte at vi gjorde en helt ok kamp, men samtidig vet vi at vi har mye mer å gå på. Vi starter med ett mål tidlig i første perioden, og gir ikke Slovenia mange sjanser. Det løsner mer i midtperioden og vi scorer fem mål. Det blir en rolig 3. periode uten scoringer. Vi leverer overalt en solid bra kamp, men vi har mer å gå på. Det kommer til å bli tøffere og tøffere for hver kamp.

Pontus scoret to mål, hadde en assist og ble kåret til banens beste etter kamp.

Det var lett å gjøre poeng med så bra medspillere rundt meg. Vi spilte bra sammen, ting gikk bra og vi hadde god flyt. Det viktigste er uansett at laget vinner, og jeg er veldig fornøyd med hele lagets prestasjon i dag. Seieren gir en bra motivasjon for resten av turneringen, og man får tro på at man kan slå alle. Det gir ekstra god stemning i garderoben, og positiv energi inn mot resten av kampene!

I morgen møter de Østerrike til kampstart 14:00.

Det blir en tøff kamp mot Østerrike. Vi spilte mot dem i Karlstad tidligere i år, og da ble det seier på overtid. Vi vet at de er et godt lag, og vi må prestere på vårt beste hvis vi skal slå dem i morgen.

Vi gratulerer Pontus og U20-landslaget med seieren og ønsker masse lykke til mot Østerrike i morgen!