Manglerud
MAN

Tre poeng mot Grüner

Seier i siste møte med Grüner før kvaliken.

MS sto med kun en seier på fire forsøk mot Grüner i seriespillet, men i kveld lyktes vi igjen. Hjemmelaget tok riktignok en tidlig ledelse, men MS svarte raskt ved Hampus Sjőbrink. Robin Olsen Syversen sendte oss i ledelsen på straffeslag, før Andrej Kostitsyn sørget for at vi ledet 3-1 til første pause.

I andre periode fikk vertene inn en sen redusering på Furseth, og spenningen holdt seg helt til Joachim E Hermansen satte pucken i tomt bur i sluttsekundet. Dermed tar vi med oss en ny borteseier, og en litt bedre følelse inn i kvaliken. Vi er nå oppe i 16 poeng, og kan konstatere at bunnrekorden på 13 poeng fra 2004 får stå i fred enda en sesong.

Vi håper å kunne få med oss noen flere poeng før kvalet starter, og ingen steder vil det smake bedre med en ny seier enn på Jordal Amfi på torsdag