• Hovedpartnere

    Partnere

Ytringsboksen

Sterk påminnelse om å bry seg.

Den siste uka har ytringsboksen blitt til utenfor Manglerudhallen. Ytringsboksen symboliserer et hode - hvor ungdommen skriver sine tanker om det som opptar dem på boksens utside. Innsiden av boksen er viet til netthets og monstrene som finnes inni hodene våre og som kan påvirke oss negativt. Holandostiftelsen ved styreleder Gaute Kjellsen har lagt ned mange timer utenfor Manglerudhallen den siste uken for å få alt klart, før kustner Ane Skjævestad fra CoolArt gjorde siste finpuss på boksen før ungdommen slapp til med sine tanker.

Ytringsboksen er et samarbeid mellom Holandostiftelsen, Manglerud Star og CoolArt. Vi ønsker også å takke fantastiske sponsorer i Betongarbeid, H.C. Thaugland Trælastforretning, Fritzøe Engros og Fargerike Alnabru som bidro for å gjøre ytringsboksen mulig.

Ungdom fra klubben, skolen og forbipasserende har skrevet sine ytringer på boksen. Mange ytringer ga sterke inntrykk, men var desto mer en viktig påminnelse om at dette må bli snakket mer om. Vi håper alle som er i nærheten av Manglerud tar seg en tur innom ytringsboksen og leser hva ungdommen holder inni seg i dag, og hvor viktig det er at voksne og støttespillere snakker med barn og unge om vanskelige tema. Dialog er en viktig vei for å skape et samfunn som er mer inkluderende.

Psykisk helse i idretten er et viktig tema som trenger å bli snakket mer om, og derfor er vi veldig glade for at vi sammen med Holandostiftelsen kan sette fokus på dette. Holandostiftelsen gjør en uvurderlig jobb for å være en støttespiller for utøvere, ledere, trenere, støtteapparat og pårørende. Du kan lese mer om deres viktige arbeid på hjemmesiden.

Akkurat nå selger de egne pins på nettsiden, hvor du er med i trekningen om to billetter + hotellopphold til kampen mellom Norge-Spania på Ullevaal Stadion 12. oktober! Støtt en viktig sak samtidig som du får muligheten til å vinne billetter til en utsolgt kamp. Pins kan kjøpes på nettsiden her.

Du kan også støtte Holandostiftelsen ved å vippse et valgfritt beløp til 13280.