• Hovedpartnere

    Partnere

Jesper Öhrvall klar for MS

Grüners poengkonge fra forrige sesong har signert med MS.

Jesper Öhrvall er 25 år gammel, og kommer opprinnelig fra Halmstad i Sverige. Han spilte fem sesonger i USA, i NAHL OG NCAA, og kom til Oslo og Grüner i fjor høst. Der gjorde han seg bemerket som en meget skøytesterk og rask spiller, som skapte problemer for oss ved mer enn en anledning. Han ble også sitt lags poengkonge, med 32 poeng på 42 kamper. En sterk prestasjon hos tabelljumboen, til sammenligning hadde vår egen poengkonge Kjetil Martinsen 31 poeng på 45 kamper. Så dette er en spiller vi har stor tro på at vil lykkes hos oss.

Jesper ser frem til en ny sesong i Norge, denne gang i ny klubb.

Jeg forventer meg en bra sesong fra oss i Manglerud og jeg ser frem mot å representere et lag som jeg ser kan gå langt i et sluttspill. Selvfølgelig er oppladningen til sesongen litt annerledes med tanke på covid-19, men jeg lengter til at sesongen drar i gang og jeg får ta på meg den gule og grønne drakten. Jeg gleder meg veldig mye til å være en del av Mangleruds organisasjon!

Jeg tar med meg veldig mye fra mitt første år i Norge. Første året i en liga er alltid litt spesielt, mye spenning men også mange usikkerheter. Det kjennes som en stor fordel for meg å komme tilbake nå til andre sesongen i ligaen og vite hva som gjelder både på og utenfor isen. Jeg tror virkelig mine lærdommer fra første året kan gjøre at jeg løfter mitt spill ytterligere et nivå.

Jeg ser på meg selv som en offensiv spiller som bygger sitt spill på fart og teknikk. Jeg trives med mye puckkontakt og gjør alt for å hjelpe laget å vinne kamper!

Vi ønsker Jesper velkommen til Manglerud og ser frem til å se han på isen kommende sesong!