• Hovedpartnere

    Partnere

Ny svenske klar

Svenske Ludvig Steenberg har imponert på trening.

Den svenske forwarden Ludvig Steenberg har trent med oss i sesongoppkjøringen, og gjort et meget godt inntrykk. Han har vist seg frem som en rask og skøytesterk spiller, og vi er glade for å kunne signere ham for kommende sesong. Ludvig er 24 år gammel og kommer fra Stockholm, men har de siste sju sesongene spilt i USA. I Plymouth State University spilte han sammen med Tord Thoresen.

Dette sier Ludvig selv:

Første tiden i MS har vært superbra. Guttene på laget og trenerne har vært veldig hyggelige og gitt meg en bra velkomst med en gang, så det har vært lett å komme inn i gjengen. Hockey-messig har det vært veldig bra tempo på treningene og alle jobber hardt for å bli klar til sesongstart!

De siste fire årene har jeg spilt på Plymouth State University i USA. Der fikk jeg spille på en veldig bra skole og fikk utviklet meg både på og av isen. Før det spilte jeg juniorhockey og prep-school hockey i USA.

Mine mål for sesongen er å hjelpe laget til å vinne så mye som mulig under grunnserien, og naturligvis gå til sluttspill og gjøre det bra der. Utover det vil jeg utvikles som spiller og bli bedre hver dag samtidig som jeg ser og lærer av de spillerne som har vært i en klubb i lang tid.

Som spiller er jeg sterk på skøyter, hardtjobbende toveis-center med bra spillforståelse. Jeg liker å ha mye puck og sette opp mine lagkamerater til målsjanser. Får jeg muligheten selv så forsøker jeg naturligvis å sette pucken selv når sjansen dukker opp. Jeg er heller ikke redd for å spille fysisk og gå inn i nærkamper.

Vi ønsker Ludvig velkommen til Manglerud!