Lillehammer
LIL

Ny tung tredjeperiode

MS godt med i to perioder mot Lillehammer.

MS ble presset over på defensiven fra start i kveldens kamp, men kom etter hvert mer med i spillet i en førsteperiode der de hadde få, men store målsjanser. Denne perioden endte målløst etter 14 redninger av lars Haugen. I midtperioden tok gjestene en tidlig ledelse, men etter snaue tolv minutter fikk MS hjelp av en Lillehammerspiller til å styre inn et skudd fra Jesper Öhrvall. Håpet om poeng levde dermed fortsatt i beste velgående etter to perioder.

I den tredje åpnet MS offensivt, men ble straffet av Lillehammer som kontret inn nytt ledermål. Igjen slo MS tilbake, og skapte flere målsjanser før Robin Olsen Syversen til slutt spilte ut målvakten og utlignet til 2-2 snaue fem minutter ut i perioden. Men halvannet minutt senere tok gjestene ledelsen tilbake enda en gang, nå for godt. Midtveis i perioden doblet de, for så å punktere kampen i et overtall åtte minutter før slutt.

MS var med på notene til et godt stykke ut i tredje periode, i en kamp som var et skritt i riktig retning etter kollapsen mot Ringerike. Likevel er vi et godt stykke unna poeng til syvende og sist, og tar juleferie med fem poeng opp til Grüner på niendeplassen. I romjulen venter nye tøffe tak, da skal vi ut i dobbeltkamp mot serieleder Stavanger Oilers.