• Hovedpartnere

    Partnere

Sesongkortsalget åpner mandag

Mandag 11. mai åpner vi for kjøp av sesongkort i MS-appen.

Mandag 7. mai klokka 12.00 åpner vi opp for kjøp av sesongkort i MS-appen. Da sluttspillet brått ble avbrutt i mars ser vi ekstra frem til ny sesong i september, og håper dere gleder dere like mye som oss! Vi planlegger ut fra vanlig seriestart i midten av september, men tar forbehold om senere start.

Da koronaviruset kom og sesongen ble avbrutt betydde det negative økonomiske konsekvenser for alle klubber, inkludert oss i Manglerud Star. Vi er glade for at vi hadde muligheten til å unngå permitteringer, og at hele klubben sammen kunne jobbe mot neste sesong.

Stammen i laget består hovedsakelig av MS-gutter, i tillegg til at vi har fått hjem igjen store profiler som Lars Haugen og Mats Trygg. Lokale spillere som Joachim Engebråten Hermansen, Pontus Finstad og Christer Simonsen gleder seg til å ta på seg den gule og grønne drakta nok en sesong. Manglerud Star er en lokal Oslo Øst klubb, og det var ingenting som var så gøy som å være med å vise seg frem i fjor. Siste seriekamp mot Narvik ga oss en ekte finalefølelse med fullsatte tribuner, stor entusiasme og en fantastisk seier. Dette har vi selfølgelig lyst til å bygge videre på neste sesong, og håper dere blir med oss på dette! Vi håper dere gleder dere like mye som oss!

Frem til 1. juli har vi rabatterte priser ved kjøp av sesongkort. Sesongkort gir adgang også til treningskamper.

  • Barn: 800kr
  • Honnør/student: 1200kr
  • Voksen: 2200kr
  • 1913-klubben: 3000kr. Gir tilgang til Brown Room med enkel servering.

Medlemmer av Green Army vil få mulighet til å kjøpe sesongkort gjennom supportergruppen.

Vi ser frem mot en spennende sesong i Manglerudhallen, og håper å se dere der!