• Hovedpartnere

Partnere

MS knuste Narvik

Spenningen lever videre helt til siste kamp i kvalifiseringen.

MS tapte med knepen margin i Narvik, men i returkampen dominerte de grønnkledte fra første dropp. Igjen tok det litt tid å få uttelling, blant annet svidde vi av en utrolig trippelsjanse. Men tre minutter før pause kom endelig kveldens første scoring på en styring fra Christoffer Berger. To minutter senere satte Steffen Thoresen inn sin egen returpuck og vi var foran med to til pause. Kun 13 sekunder inn i den andre perioden styrte Andrei Kostitsyn inn en ny puck, og nå var MS i flyten. Steffen Thoresen scoret sitt andre fra bak mål, før Sam Hu og Mathias Trygg fulgte opp med hver sin fulltreffer. Så begynte vi å dra på oss litt for mange utvisninger, og gjestene reduserte i spill 5 mot 3 før den siste pausen. Seks og et halvt minutt ut i tredje periode scoret de et nytt mål i overtall.

Vi så aldri seieren glippe i dette oppgjøret, men det var også et poeng i seg selv å vinne med minst to med tanke på innbyrdes oppgjør. Det hadde vi etter hvert også meget god kontroll på, og Sam Hu og Andrei Kostitsyn fullførte med hver sin scoring til en solid seier 8-2. Det var mange flotte mål og assister også i kveld, av det siste slaget kan vi spesielt trekke frem Kristoffer Pihlqvists forarbeid til det sjuende målet der han jobbet knallhardt og gjenvant pucken to ganger.

Med kveldens trepoenger leder vi kvalifiseringen, men spenningen lever helt inn i siste bortekamp mot Grüner neste torsdag. Mest sannsynlig vil 1 poeng til holde, men det finnes også et scenario der tre lag havner på 11 poeng. Gutta på Løkka får først besøk av Comet på tirsdag, så får vi se hva de endelige forutsetningene blir etter den kampen. Seier til MS i siste kamp vil uansett gi fornyet kontrakt, så her er det bare å fylle tribunen på Grünerløkka med gult og grønt på torsdag.