• Hovedpartnere

    Partnere

Mathias Trygg med videre

En av våre mest rutinerte spillere fortsetter i gult og grønt.

Mathias Trygg vendte hjem til moderklubben for tre år siden, og har vært en nøkkelspiller for oss de siste sesongene. Forrige sesong sanket han 30 poeng i MS-trøya, og gjorde dermed et solid comeback etter en skade han slet med året før. Mathias er i en alder av 34 fortsatt en av våre mest energiske spillere, og etter Trygg-standarden fortsatt for en unggutt å regne. Han har nå signert en ny 1+1-kontrakt for MS. Vi gleder oss til å se ham og storebror Mats endelig spille sammen i den gulgrønne drakta til høsten!

Dave Livingston er storfornøyd med å få med seg Mathias videre.

Vi er veldig glade for å ha med oss Mathias videre neste sesong. Han bringer lederskap og erfaring til laget vårt, sammen med store ferdigheter og dyktighet i sitt spill.

Mathias gleder seg til en ny sesong i moderklubben.

Jeg er veldig glad for å fortsette karrieren i Manglerud Star. Vi går en spennende sesong i møte, og jeg gleder meg til å være en del av det. For meg betyr det mye å kunne representere min moderklubb på det høyeste nivået i Norge. Jeg ser også frem til å endelig få spille på klubblag med Mats, noe som jeg drømte om når jeg var liten gutt.

Vi gleder oss til å se Mathias i en ny sesong i gult og grønt!