• Hovedpartnere

    Partnere

Seriestart for U18

Starter borte mot Sparta fredag.

I kveld er endelig serien gang også for U18, og hovedtrener Steffen Øvstedal gleder seg til å komme i gang! Dette skriver han før laget setter seg på bussen retning Sarpsborg:

Første seriekamp for U18 laget sesongen 19/20 er fredag 20/9 mot Sparta borte. Laget vårt består av totalt 23 utespillere og 2 keepere, så vi har mange spillere i troppen. Dette ser vi bare positivt på. Vi får gjennomført gode treninger med mange spillere tilstede.

I sesongoppkjøringen har vi spilt 7 treningskamper med gode resultater. Fokuset til nå har vært på å samkjøre laget, da mange av spillerne er nye for hverandre. Aldersmessig er laget satt sammen av spillere født 2004, 2003 og 2002.

Treningsmengden er for de fleste økt relativt mye i forhold til i fjor. Dette har nok vært en tilvenning for flere. Det blir derfor spennende å se om gutta klarer å absorbere treningen og likevel prestere under kamper.

Jeg tror U18 serien kommer til å bli jevn, men all erfaring fra tidligere tilsier at U18 lagene kan variere i kvalitet ettersom om de får tilsig av spillere fra U21. Også vi har flere spillere som spiller fast på U21, og disse kommer til å bli lite brukt under seriespillet.

Målsetningen for sesongen er å kvalifisere oss til NM-sluttspillet og her være blant de tre som får medalje.

I år har vi en trenertrio bestående av Terje Eide, Roar Øvstedal og undertegnende.

Steffen