• Hovedpartnere

Partnere

Tap i naboduellen

MS hentet seg aldri inn etter svak førsteperiode mot VIF.

MS har slitt med å levere godt i 60 minutter, og i dag skaffet de seg et nesten håpløst utgangspunkt i første periode. Gjestene tok ledelsen med en enkel scoring i power play etter seks minutters spill. Det gjorde ikke saken bedre at tre gamle MS-gutter noterte seg for alle poengene på denne scoringen. Midtveis i perioden doblet VIF ledelsen på straffeslag, og da de la på til 3-0 fire minutter senere var mye av luften allerede gått ut av kampen.

MS ga det likevel et ærlig forsøk i andre periode, og jobbet seg delvis inn i kampen igjen. Mathias Trygg gjorde en fin vending og overlistet Svendsen i VIF-buret i et overtall fem minutter ut i perioden. Men drøyt midtveis i kampen gikk vi oss bort og lot gjestene punktere kampen i undertall. Vi foretok da et keeperbytte, men Ole Morten Furseth var uheldig og mistet pucken i mål 3.17 før siste pause.

I tredje periode spilte Furseth seg opp med flere gode redninger, og bidre til at sifrene ikke ble styggere. Men fremover skapte vi lite, og var totalt sett langt unna poengene i denne kampen. Vi er nå alene i bunnen av tabellen etter at Stjernen vant på Hamar i kveld. På søndag besøker vi Sparta, som også har slitt med poengfangsten så langt.