Manglerud
MAN

Mer nesten for MS

Nytt tomålstap for MS i Sarpsborg.

MS har hatt litt stang ut i denne runden med flere knepne tap, og kveldens kamp ble ikke noe unntak. I første periode var Sparta det klart førende laget, og ledet fortjent 1-0 til første pause. MS skapte lite i denne perioden. Men i den andre kom gutta adskillig mer med på notene. Åtte minutter ut i perioden kom uttellingen på en retur som Christoffer Berger løftet opp i nettmaskene. Men i en ellers god periode slo Sparta kontra, og tok ledelsen igjen fire minutter før siste pause.

Snaue tre minutter ut i tredje periode kom MS gjennom 2 mot 1, og Parker Bowles satte pucken inn bak Spartas målvakt. Sju minutter inn i perioden pådro MS seg en utvisning som skulle bli skjebnesvanger, og hjemmelaget tok ledelsen for tredje gang i kampen. MS forsøkte seg igjen med målvakten ute på slutten, men det endte også denne gangen med baklengs i tom kasse. Dermed ble det på nytt bare nesten for MS sin del. Dette i en kamp der mange la ned stor innsats, men vi kom kanskje litt sent ut av startblokkene. Likevel et vesentlig bedre forsøk enn sist de to lagene møttes.

På tirsdag er det klart for en typisk sekspoenger i Manglerudhallen, da kommer Lillehammer på besøk. Kun ett poeng skiller opp til sjuendeplassen som vi da altså får muligheten til å ta tilbake med seier.