• Hovedpartnere

    Partnere

Rise Moe til Leksand

Tinus Rise Moe velger spill i Leksand.

Etter å ha notert seg for totalt 64 poeng fordelt på MS U18 og U21 sesongen 18/19 velger Tinus Rise Moe nå å forlate moderklubben til fordel for spill i Sverige. Der vil han tilslutte seg J18-laget til Leksand, som kommende sesong også vil bli å se i SHL.

Tinus er en talentfull hockeyspiller, som forrige sesong havnet på andreplass i poengligaen for U18. Nå er han klar for nye utfordinger, og ser frem til å ta steget ut av Norge.

Jeg tror det blir spennende, og mye som blir nytt selvfølgelig. Jeg ønsker å se hvor langt jeg kan ta meg med hockeyen, samtidig som jeg får meg en god utdanning på hockeygymnaset. Det blir spennende å se hva fremtiden bringer! Jeg er ikke nervøs, men gleder meg bare til nye utfordringer.

Rise Moe har ikke vært på prøvespill, men har gjort seg opp noen tanker om nivået på ligaen.

Jeg tror det er et høyere nivå og jevnere liga enn det man kanskje har i Norge. Det er større bredde og flere som konkurrerer om de samme plassene.

Selv om han ser frem til en ny epoke, er det ikke tvil om at Manglerud Star har betydd mye for Tinus som vokste opp 200 meter fra hallen.

Manglerud Star har betydd veldig mye for meg. Miljøet, garderobekulturen og venner for livet. Jeg skylder Manglerud Star alt.

Tinus har mange gode minner fra alle årene i klubben, men trekker spesielt frem kulturen i klubben, NM-gull og Göteborg-cupen som noe av det han kommer til å huske best.

Hele klubben ønsker Tinus masse lykke til i Leksand og Sverige, så håper vi å se han tilbake i gult og grønt ved en senere anledning!