• Hovedpartnere

    Partnere

Serieoppsett 19/20

Serieoppsettet for sesongen 19/20 er klart.

Endelig er serieoppsettet for sesongen 19/20 klart. Vi starter hjemme mot Stavanger Oilers med kampstart 18:00, og ser frem til en skikkelig hockeyfest! Vi møter samme lag i romjulen, med kamp i Stavanger 28. desember før vi avslutter året i Manglerudhallen 30. desember.

Vi ser spesielt frem til å møte to nye lag i Get-ligaen i år! Det blir turer til Narvik som våre supportere har et tett forhold til, og som vi er sikre på at også de gleder seg ekstra mye til. I tillegg blir det enda et byderby da vi møter Grüner i fem kamper kommende sesong. Sammen med byderbyene mot Vålerenga er dette noe vi ser frem til!

Serien avsluttes hjemme mot Narvik lørdag 7. mars.

Oversikt over alle kampene finner du under "Serieoppsett 19/20".

Det er også mulig å få alle kamper inn på kalender på telefonen, slik at du aldri går glipp av en kamp! Dette gjør du på følgende måte:

  1. Last ned "Min Hockey" fra App Store eller Google Play.
  2. Åpne appen og trykk på draktene nederst. Der trykker du på "legg til lag" og søker på Manglerud Star Elite. Trykk på stjernen til høyre for å legge til som favoritt.
  3. Trykk på «tannhjulet» i menyen nederst. Trykk deretter «eksporter lag til telefonkalender» og velg hvilken kalender på din telefon du ønsker kampene importert til.