• Hovedpartnere

    Partnere

U21 starter uka med byderby

Møter Vålerenga hjemme i kveld.

U21 er første laget ut i et byderby i årets seriespill. I kveld møter de Vålerenga til kampstart 20:00, og etter to tap i treningskampene er spillerne klare for å revansjere seg. Den første treningskampen mellom lagene ble preget av høy temperatur og mange utvisningsminutter, og det var nok ekstra surt for spillerne å tape kamp nummer to på overtid. Vi regner med det er stor motivasjon i spillergruppa for å revansjere seg i kveld og vise hvem som er best i byen!

Kaptein Dennis Rystad har fått mye av oppkjøringen ødelagt av en skade, men er tilbake på is sammen med laget og klar for sesongens første byderby.

– I kveld må vi spille strukturert og gjøre arbeidsoppgavene våre. Vi må hindre Vålerenga å komme på kontringer og utnytte deres feil. Forechecker vi 100% tror jeg vi vil presse dem til å gjøre store feil vi kan utnytte. Det blir veldig viktig for oss å være sterke rundt begge målene. Vi må være smarte og holde hodet kald når det blir høy tempratur, og prøve å unngå undertall. I 5 mot 5 føler jeg vi har overtaket.

– Det er alltid gøy å spille derby! Det smeller, og du må stå opp for lagkameratene dine hvert eneste bytt. Byderbyene gir alltid mye mer trøkk i hallen, og det er den klart kuleste kampen å se i hele år!

Vi tar kapteinen på ordet og oppfordrer alle til å møte opp til kamp!