• Hovedpartnere

    Partnere

Pressemelding 13. januar 2021

PRESSEMELDING FRA MANGLERUD STAR ISHOCKEY ELITE

                  13. januar 2021

Manglerud Star Ishockey Elite er i en vanskelig økonomisk situasjon grunnet Covid-19. Klubben må derfor foreta økonomiske tiltak, og ett av disse er å si opp konsulentavtalen med hovedtrener David Livingston.

Dagens samfunnssituasjon med Covid-19 og de medfølgende restriksjoner har gjort tiden spesielt vanskelig for oss som holder til i Oslo, da dette blant annet gjør at vi ikke har noen publikum på kamper. I tillegg er nå Fjordkraft-ligaen stanset inntil videre, så det er heller ingen kamper for publikum å komme på.

Vi er svært takknemlig for støtten vi får fra våre trofaste sponsorer og kompensasjonspakker fra Lottstift, men det tar oss dessverre ikke helt i mål for den nå påbegynte vårsesongen i forhold til opprinnelige budsjetterte tall.

Vår assistenttrener Andrè Lysenstøen vil fremover fungere som hovedtrener med støtte av blant annet Mats Trygg, som vil fungere som spillende assisterende trener.

Vi takker David Livingston for innsatsen han har lagt ned i Manglerud Star gjennom mange år, og ønsker han lykke til videre.

Med vennlig hilsen

Birger Vestby

Styreleder