• Hovedpartnere

    Partnere

Treneren forlenger

Dave Livingston blir værende i MS de neste tre årene.

Dave Livingston har vært vår hovedtrener gjennom fem strake sesonger i Get-ligaen, og tre av de fire siste sesongene har han ledet oss til sluttspill. Dave hadde opprinnelig kontrakt ut kommende sesong, men har nå forlenget kontrakten og blir hos oss i tre sesonger inkludert den vi nettopp har påbegynt. Dave har flere ganger blitt kåret til årets trener i Get-ligaen, og vi er veldig glade for den kontinuiteten han nå gir oss ved å forlenge sin kontrakt.

Dette sier Dave selv om laget og fremtiden:

Jeg er veldig begeistret for å få trene MS i tre nye sesonger, og gleder meg til å jobbe videre sammen med hele MS-familien. Jeg ser frem til å jobbe med de yngre spillerne fra vår egen junioravdeling, som nå er klare til å ta steget opp og spille med de store gutta. Jeg ønsker også å fortsette arbeidet med den kjernen av spillere vi har bygget opp gjennom de siste sesongene, og hjelpe dem med å bli et topplag i Norge.

Som trener jobber du hardt sammen med laget ditt hver dag, så de kan utvikle seg til å nå sitt fulle potensiale. Dersom alle våre spillere fortsetter å jobbe like godt som de har gjort så langt, har vi en lys fremtid foran oss i MS.