Manglerud
MAN

Nytt bortetap

Nytt nederlag for MS mot Lillehammer.

MS har sin så langt eneste seier denne sesongen mot Lillehammer, men var langt unna å gjenta bragden i kveldens bortemøte. Hjemmelaget tok en tidlig ledelse i kampen, før MS slo tilbake etter snaue ni minutter. Robin Olsen Syversen satte inn returen etter et skudd fra Christoffer Berger. Robin havnet dessverre på sidelinjen etter en smell i hodet senere i kampen. Vertene tok ledelsen igjen i et power play, og scoret deretter på et straffeslag i vårt overtall.

Andre periode ble tung med tre baklengsmål. Lars Haugen overlot plassen til Ole Morten Furseth på stillingen 5-1. I den tredje perioden klarte vi oss med ett baklengsmål, men alle forsøk på å pynte på resultatet mislyktes. Med Ringerikes topoenger på Hamar i kveld øker avstanden opp til sluttspillplassen ytterligere, og vi må bare innse at tabellen ikke lyver i øyeblikket.

Neste mulighet til å forbedre oss får vi allerede på lørdag, da kommer Frisk på besøk etter en sterk borteseier mot Stavanger Oilers.