• Hovedpartnere

Partnere

Ned på jorden

Tøffe tak for MS i Stavanger.

MS fikk en god start på serien med to poeng mot Lillehammer, og håpet var tilstede om en ny seier i Stavanger. Oilers på sin side hadde spillefri i helgen, så for dem var dette både serieåpning og første kamp på lang tid foran et større publikum. Allerede i kampens første sekunder skapte hjemmelaget den første sjansen, før MS fikk et overtall og gikk på offensiven. De første fem minuttene så ikke ille ut, men så scoret vertene to kjappe og tok fullstendig kontroll på kampen. Og med 3-0 etter første periode var sjansene for en ny snuoperasjon relativt små.

I andre periode tettet vi noe bedre igjen, og holdt nullen i nesten tretten minutter før den fjerde pucken havnet bak Lars Haugen. Da var det duket for Ole Morten Furseth, som også måtte kapitulere en gang i perioden da vi ble kontret i senk etter en av våre relativt få målsjanser. I starten av kampen lot vi litt for ofte spillere få stå i fred foran målet og forstyrre målvakten. Dette bedret seg gradvis utover kvelden, og Furseth gjorde også et godt innhopp mellom stengene. En puck til måtte han se bak seg halvannet minutt før slutt, men endte likevel på 92 i redningsprosent.

Allerede på lørdag venter en ny utfordrende bortekamp, da mot Frisk/Asker.