• Hovedpartnere

    Partnere

Sluttspillet utsatt

Sluttspillet utsettes på ubestemt tid.

På grunn av coronaviruset vil sluttspillet bli utsatt på ubestemt tid. Klubber og forbund vil ha jevnlig kontakt for å diskutere situasjonen, og vi kommer med mer informasjon så snart det er klart.

Her er pressemeldingen fra Norges Ishockeyforbund:

Norges Ishockeyforbund har i dag avholdt et drøftelsesmøte med klubber i Get-ligaen. Bakgrunnen for møtet var å diskutere gjennomføringen av NM-sluttspillet i lys av dagens situasjon med Koronavirus-epidemi.

Norges Ishockeyforbund ønsker å følge lokale og nasjonale helsemyndigheters anbefalinger. Enkelte kommuner har innført restriksjoner ved publikumsarrangementer, som begrenser klubbenes muligheter for å gjennomføre kamper.

For Norges Ishockeyforbund har det vært vektlagt å ta en så solidarisk beslutning som mulig, en beslutning som ikke rammer klubber skjevt, hverken sportslig eller økonomisk. Å gjennomføre et NM-sluttspill uten publikum er ikke ansett som ønskelig på det nåværende tidspunkt, hverken av klubber eller forbund. På den bakgrunn har NIHF valgt å utsette NM-sluttspillet for herrer inntil videre.