• Hovedpartnere

Partnere

Opp på sluttspillplass!

MS klatret endelig opp på kvartfinaleplass etter kveldens storseier i Stjernehallen.

MS sto med fire strake tap mot Stjernen denne sesongen, og sist lagene møttes forble vi målløse etter en kjempekamp av målvakten Joel Rumpel. Forrige gang vi spilte i Fredrikstad var vi ikke påskrudd fra start, og det så en stund ut til å gå den samme veien igjen. Hjemmelaget skapte to gode muligheter allerede i første bytt, og i noen hektiske åpningsminutter holdt Evan Weninger oss inne i kampen. Fremover på banen hadde vi ingenting å by på før sju og et halvt minutt var spilt. Da kom Kjetil Martinsen gjennom på kanten og fikk stjernetreff opp i vinkelen bak Rumpel. Dermed hadde vi en stakket stund 100% uttelling mot på målsjansene våre mot mannen som holdt nullen mot oss forrige gang. Scoringen ga MS ny energi, og mindre enn to minutter senere doblet David Booth ledelsen. Og tre og et halvt minutt før pause økte Mats Henriksen til 3-0 og sørget for et drømmeresultat til pause.

I andre periode forsvarte vi oss godt, og fem minutter før siste pause klinket Pontus Finstad inn 4-0. Dermed hadde vi rimelig god kontroll på dette, selv om vi måtte innlede tredje periode i undertall etter et feil bytte. Godt og vel midtveis i perioden kontret David Booth inn sitt andre mål for kvelden, og Mats Henriksen ville ikke være dårligere. Han scoret vårt sjette og siste mål tre og et halvt minutt før slutt, før nullen dessverre sprakk for Weninger med kun to sekunder igjen på klokka. Det lever vi likevel ganske greit med i kveld, Evan gjorde en ny kjempekamp og etter hvert fikk han også imponerende god hjelp av de gjenværende backene i MS. Tony Bretzman er fortsatt ute med skade, Håkon Nilsen har karantene mens Christer Simonsen var syk. Offensivt var vi usedvanlig effektive i kveld med seks mål på 16 skuddforsøk.

Med Narviks hjemmetap mot Frisk har vi endelig klatret forbi og opp på den etterlengtede sluttspillplassen. Fortsatt har vi en kamp mindre spilt enn Narvik, og det betyr at nordlendingene ikke lenger kan avgjøre det i sin favør før i siste serierunde. MS har derimot den muligheten, dersom avstanden økes fra ett til minst tre poeng før den siste kampen. På lørdag håper vi på fullt hus og stormende jubel i seriespillets siste byderby mot VIF!