• Hovedpartnere

    Partnere

Hermansen med videre

Vår lagkaptein fra forrige sesong er klar for to nye år i MS.

Joachim Engebråten Hermansen trenger ingen nærmere presentasjon i MS, han har vært med oss i mange år og gått gradene gjennom yngres avdeling. På a-laget var han assisterende kaptein i tre sesonger, før han i fjor høst fikk C på brystet. Joachim er en viktig spiller både på og utenfor isen, og en som alltid spiller med hjertet utenpå drakta. Vi er veldig glade for å ha ham med oss i to nye sesonger!

Trener Dave Livingston er fornøyd med å få med seg kapteinen videre i to nye år:

Det er veldig bra å få med oss kapteinen vår videre. Jeg har trent ham en stund nå, og han er en person og spiller vi kan stole på og som har god innflytelse i garderoben. Han er en god leder, og vi gleder oss til å få ham med videre!

Dette sier Joachim selv:

Jeg er født og oppvokst i Manglerudhallen, så for meg var det et veldig enkelt valg og fortsette min hockeykarriere for klubben i mitt hjerte. Det er få ting som gjør meg stoltere enn å representere klubben vår, og jeg er veldig glad for at jeg får sjansen til det i minimum to år til.

Jeg har troen på at den fine utviklingen vi hadde gjennom sist sesong, vil fortsette også den kommende. Så det er bare å glede seg til vi er i gang igjen!