• Hovedpartnere

Partnere

MS vant kvaliken

MS avgjorde skjebnekampen på overtid og vant kvalifiseringen.

Forutsetningene foran kveldens skjebnekamp mot Grüner var klare, MS måtte ha minst ett poeng eller hjelp fra Comet for å kvalifisere seg til videre spill i Fjordkraft-ligaen.MS leverte en tidvis meget god førsteperiode, og etter 9.33 lurte Steffen Thoresen inn en puck helt ute fra vantet og i nesten død vinkel. Fire minutter senere satte Keegan Milligan inn en ny puck bak Papillon fra venstrekanten, og MS gikk til første pause med en tomålsledelse etter også å ha holdt tett bakover.

I andre periode kom MS mye mer på defensiven, men Lars Haugen holdt oss foran i målprotokollen med mange gode redninger. Midtveis i tredje periode reduserte hjemmelaget og skapte ny spenning i kampen. MS ville ha en tripping mot Mathias Trygg i momentet før scoringen, men protesterte til ingen nytte. Med seks og et halvt minutt igjen kom utligningen, og samtidig sto det 1-1 mellom Comet og Narvik i Halden. Narvik avgjorde den kampen helt på slutten, så dermed trengte begge Oslo-lagene poeng.

I sluttminuttene tok ingen av lagene noen store sjanser, og med 2-2 ved ordinær tid var begge kvalifisert for Fjordkraft-ligaen. Spilleforlengelsen handlet dermed kun om hvem som skulle gå til topps i kvalifiseringen, og den biffen ordnet Andrei Kostitsyn med en fulltreffer etter 46 sekunder. Etter en ganske rufsete start på kvalikspillet reiste MS seg og ble også det desidert mestscorende laget i kvaliken. En fin oppreisning etter en på mange måter tung sesong. Men vi avslutter sesongen på samme måte som vi begynte, med seier.

Vi gratulerer gutta med innsatsen og fornyet kontrakt i Fjordkraft-ligaen!