• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Søndag Søn 27 Februar Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lørdag Lør 12 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lørdag Lør 26 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Lørdag Lør 20 August Aug
Tirsdag Tir 23 August Aug
Søndag Søn 28 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Tirsdag Tir 6 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt

I medgang og i motgang

Kapteinen ser frem mot resten av sesongen.

Å se at det ikke går som man håper sportslig er ikke lett for hverken supportere, spillere eller ledere. Joachim Engebråten Hermansen vokste opp et steinkast unna Manglerudhallen og tar ikke lett på oppgaven som kaptein. Les beskjeden han har til dere!

Det er vel ikke til å stikke under en stol og si at sesongen så langt har vært alt annet enn det vi hadde håpet på da vi begynte i september. Selv om vi kanskje har hevet oss spillemessig den siste tiden, sliter vi med å få med oss resultater og poeng. Vi har de senere årene blitt litt «bortskjemte» her på Manglerud med sluttspill 3 av de 4 siste årene, det er derfor med rette å forvente at vi skal etablere oss som et fast sluttspillslag. Jeg har selv uttalt tidligere at en naturlig målsetning for oss vil være å se opp mot 7,6 og 5 plassen i stedet for se seg tilbake, men per dags dato er det dessverre ikke så mange lag i Get-ligaen og se tilbake på. Det gjør vondt!

Det gjør også vondt og ikke kunne gi resultater tilbake til dere som legger ned tid, innsats og penger i klubben i våre hjerter. Vi spillere er utrolig takknemlige for all hjelp vi får slik at hverdagen vår blir litt lettere og for at vi kan drive på med det vi liker mest her i verden.

Nå som det er sagt har vi ikke tid til å henge med hodet. Resultatene så langt kan vi dessverre ikke få gjort noe med. Det vi derimot kan gjøre noe med er resultatene fremover. Jeg har stor tro på at resultatene vil snu, men vi trenger alle mann. Manglerud er en klubb der samhold, miljø og lokalt engasjement er bærebjelkene i hvordan vi er bygd opp som klubb. La oss sammen snu denne skuta tilbake på riktig vei. Vi spillere skal gjøre jobben som trengs og håper på å fortsatt få støtte fra alle i og rundt klubben vår!

Allerede i morgen kommer første mulighet for å revansjere de seneste tapene, hvor deilig ville det ikke vært slått tilbake med en seier borte mot Vålerenga? La oss sammen restarte sesongen med en seier i morgen! Jeg håper å se mange gule og grønne i Furuset Forum - kampstart 16.00.

I medgang og motgang – MS GO!

#20