• Hovedpartnere

    Partnere

NHL-legende til Manglerudhallen

Adam Oates kommer på besøk torsdag.

Gjennom 19 sesonger i verdens beste liga, NHL, var canadiske Adam Oates å se på isen for Detroit Red Wings, St. Louis Blues, Boston Bruins, Washington Capitals, Philadelphia Flyers, Anaheim og Edmonton Oilers. Det resulterte i 1337 kamper, 341 mål og 1079 assist. Etter å ha lagt skøytene på hylla i 2004 gikk Oates i 2009 over til å bli trener. Han startet som assistenttrener i Tampa Bay Lightning, før turen gikk videre til New Jersey Devils. Fra 2012-2014 var han hovedtrener for Washington Capitals.

Adam Oates er kåret til en av de 100 beste NHL-spillerne gjennom tidene, og i 2012 ble han innlemmet i Hockey Hall of Fame.

Det er med andre ord en stor NHL-legende som kommer på besøk til Manglerudhallen torsdag for å overvære byderbyet mot Vålerenga. Oates jobber nå som skills-coach for spillere over hele verden, og er en populær mann blant spillere i NHL.

Vi ønsker Adam Oates hjertelig velkommen til oss, og håper han får se en god og spennende hockeykamp i Manglerudhallen torsdag! Billetter til byderbyet mot Vålerenga kjøpes i MS-appen, og vi oppfordrer alle til å sikre seg billetter på forhånd!