Frisk Asker
FRI

Svak midtperiode ødela

Fem baklengsmål i midtperioden mot serielederen.

De to første kampene våre mot Frisk denne sesongen ble spilt på bortebane, begge gangene ledet vi og mistet det på slutten. I kveldens hjemmekamp forspilte vi mulighetene våre i en svak midtperiode. I første periode var vi relativt godt med på notene, Ole Morten Furseth startet også bra og reddet et tidlig straffeslag. Noen minutter senere var det MS sin tur til å prøve seg på straffe, men Drew O'Connor bommet etter at målhornet i hallen gikk av idet han skulle skyte. Det hadde nok muligens blitt protester fra Dahlberg om pucken hadde gått inn. Isteden tok gjestene en sen ledelse i perioden etter en kontring.

Andre periode ble som nevnt et sorgens kapittel. Kortversjonen er at Frisk scoret fem ganger, tre av dem i overtall. Så her var vi litt tilbake til gamle synder. Håkon Nilsen ble også sendt i dusjen etter protester på en av utvisningene våre, og en skaderammet tropp ble enda litt tynnere. Høydepunktet for vår del i denne perioden var at Robin Haglund Mathisen satte sin trettende scoring for MS denne sesongen, etter en god pasning fra Steffen Thoresen. Tredje periode ble jevnere igjen, og endte 1-1 etter at Drew O'Connor scoret for MS i sin sjette kamp på rad. Men mot serielederen må alle levere opp mot sitt beste i alle tre periodene for å ha noen mulighet.

Med mange skader og med Drew O'Connor på vei hjem, kunne vi hatt behov for den juleferien vi egentlig skulle hatt nå. Men samtidig må vi innse at vi lever i en tid der man kan prise seg lykkelig for hver kamp man får lov å spille. Neste uke møter vi Lillehammer to ganger, så håper vi å vise oss fra en bedre side igjen der og kanskje få et par spillere tilbake. Den utsatte kampen mot Narvik er nå også satt opp før jul, den 21. desember.