Storhamar
STO

Forsmedelig tap mot Storhamar

Poengene glapp i sluttminuttene mot Storhamar.

Storhamar ledet 2-0 før første periode var halvspilt i kveldens kamp, men MS skapte vel så mye fremover. Etter 14.24 kom endelig uttellingen med en mann mer på isen. Kjetil Martinsen ble spilt på blank av Mathias Trygg, og vi var med for fullt igjen. I andre periode startet vi i overtall, og denne gangen brukte Kjetil Martinsen bare 18 sekunder på å klinke pucken inn bak målvakten. MS hadde også sine muligheter til å ta ledelsen, men de siste 6-7 minuttene av perioden var blytunge. Her var laget virkelig på hæla, men Haugen stoppet det som kom og holdt oss inne i kampen.

Tredje periode begynte på samme vis, og det hadde føltes mindre bittert og mer fortjent om Storhamar hadde avgjort i denne fasen av kampen. Men MS jobbet seg fremover på isen og inn i kampen igjen. Sju minutter ut i perioden fyrte Tobias Degvold løs mot sin gamle klubb, og sendte sin nye opp i ledelsen. MS hadde snudd det, og denne ledelsen jobbet gutta knallhardt for å forsvare. Vi hadde også gode muligheter til å punktere kampen. Men dessverre holder det ikke alltid med hardt arbeid, og i løpet av 46 sene sekunder snudde Storhamar tilbake med to scoringer. Med to og et halvt minutt igjen var de foran på nytt, og da MS i tillegg pådro seg en utvisning på slutten ble det for tøft å slå tilbake.

Dette ble et tap av det mer forsmedelige slaget, og vi følte virkelig at gutta hadde fortjent en bedre skjebne i kveld enn å miste alle tre poengene. De viste likevel stor lagmoral underveis, og selv om det føles tungt akkurat nå, er det mye positivt å ta med seg fra denne kampen. På torsdag venter en ny bortekamp mot Grüner, som i kveld tok med seg ett poeng etter å ha ledet lenge borte mot Stavanger Oilers.