• Hovedpartnere

    Partnere

Stolpe ut i Grünerhallen

MS kom hodestups ned på jorda igjen etter seieren mot Storhamar.

Etter oppturen mot Storhamar lå det nesten litt i kortene at nedturen mot Grüner kunne bli bratt, og det endte som vi fryktet. I første periode dominerte vi riktignok stort, men klarte ikke overliste Mikkel Wik tross tre overtall. Grüner derimot var meget effektive, og scoret på sin eneste målsjanse under en avventende utvisning. At det ble Marius Carho Hansen som skulle få treff mot det som inntil nylig var hans lagkamerater fremsto vel også litt som skrevet i stjernene.

Andre periode ble rotete, hjemmelaget kom seg mer på offensiven mens MS strevde med å skape noe. Gang på gang rotet gutta seg inn i offside, enten ved å somle for lenge ved blålinjen eller at noen var for hete på grøten over streken. Grüner skapte flere gode muligheter, blant annet var Carho Hansen nær ved å bli tomålsscorer. Men Fröberg lot seg først overliste igjen da vertene ble tildelt straffeslag halvminuttet før siste pause. Igjen var målscoreren en gammel kjenning av MS, denne gangen Herman Sagfossen.

I tredje periode hadde MS forstått alvoret, og skrudde opp tempoet. Håkon Nilsen fikk uttelling med et kanonskudd i overtall minuttet ut i perioden etter å ha truffet stolpen like før, og vi håpet på en ny snuoperasjon. Det håpet fikk seg et skudd for baugen da hjemmelaget kontret inn ny tomålsledelse snaue fem minutter før full tid. MS ga uansett ikke opp, og med 1.19 igjen på klokka satte Håkon Nilsen inn en ny fulltreffer. Håkon hadde også et nytt stolpetreff med sekunder igjen av kampen, og kunne fort endt opp som den store helten. Men tiden rant ut for MS i denne kampen, og dermed må vi igjen starte fra bunnen.

Neste uke har vi tre nye muligheter mot Lillehammer borte, Stjernen hjemme og Vålerenga borte.