• Hovedpartnere

Partnere

Midtperioden ødela

En svak midtperiode ble utslagsgivende mot Sparta.

Kveldens førsteperiode i bortekampen mot Sparta ble relativt jenvspilt, vertene tok ledelsen i kampen før Lucas Loob Trygg utlignet til 1-1 på en styring. Men som de flere av de andre treningskampene våre fikk vi igjen se en periode hvor vi mistet grepet. Fire pucker forsvant inn bak Furseth i midtperioden, og tidlig i tredje slapp vi inn en til. Etter dette klarte vi å stenge krana igjen, og Joachim Lunde Hermansen pyntet på resultatet med kveldens siste scoring etter en kontring.

Selv om vi igjen mangler noen viktige spillere, er det fortsatt et godt stykke igjen til serieformen. Laget henger godt med i perioder, for så å bli straffet brutalt med en gang konsentrasjonen glipper. Nå gjenstår en treningskamp borte mot Stjernen på søndag, og dermed en siste mulighet til å finpusse på formen før serien starter.