• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Torsdag Tor 27 August Aug
Lørdag Lør 5 September Sept
Tirsdag Tir 8 September Sept
Torsdag Tor 10 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Onsdag Ons 16 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Tirsdag Tir 22 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Søndag Søn 22 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov

Tusen takk for i år

Vi ønsker å takke spillere, ledere, samarbeidspartnerne, frivillige og supportere for en fantastisk innsats i Get-ligaen 19/20.

I dag skulle vi ha spilt kvartfinale to hjemme i Manglerudhallen for det som forhåpentligvis hadde vært en fullsatt tribune. Slik ble det altså ikke i år, og selv om det er lov å være skuffet, er vi stolte av både idretten og landet forøvrig som setter i gang en nasjonal dugnad for å hindre spredning av koronaviruset. For tross alt er ikke idrett det viktigste, og vi setter liv og helse foran alt annet. Vi oppfordrer til å følge myndighetenes råd, slik at vi kjappest mulig kan bli kvitt dette viruset sammen.

Vi snudde det sammen

Det ble en brå avslutning på en tøff og annerledes sesong. Etter å ha hatt en tøff start på sesongen der vi på det meste lå hele 17 poeng bak Narvik på sluttspillplass klarte vi sammen å snu skuta, og i siste serierunde fikk vi vår egen finale mot Narvik og kapret den siste sluttspillplassen. Det var en uforglemmelig dag i Manglerudhallen, og ansiktene på spillerne når de skjønner at dette gikk tror vi sier det meste om hvor mye det betydde. Ikke bare for spillere og trenere, men for hele klubben. For de som har jobbet frivillig, de som har støtt oss hele sesongen, de fantastiske samarbeidspartnerne vi har i ryggen, men ikke minst alle de yngre barna. Vi har hatt en fast tradisjon i mange år ved å la barna komme inn i garderoben etter seier, og det å se denne gruppa vokse seg større og større utover sesongen er noe alle setter stor pris på.

Veien videre

Veien videre inneholder mange spørsmål, og vi lover å svare på alle vi kan. Sesongen 20/21 er allerede i planleggingsfasen, og vi håper å starte Get-ligaen som normalt i september. Nå vil spillerne få noen uker fri før vi forhåpentligvis starter opp med barmarkstrening senere i april. Vi vil kontinuerlig oppdatere om situasjonen rundt koronaviruset og neste sesong, og har forhåpentligvis flere gode nyheter til dere de neste ukene.

Nå gjelder det å stå samlet i den nasjonale dugnaden mot koronaviruset, slik at vi alle sammen kan treffes igjen til første seriekamp i september. Vi gleder oss allerede, og håper samtlige er klare for å heie gutta frem til en ny sesong.

MS GO!