• Hovedpartnere

    Partnere

Sesongkortsalget har åpnet

Bli med på en spennende reise kommende sesong!

Vi gleder oss stort til å dra i gang med en ny sesong, og spillerne legger ned en enorm innsats hver eneste dag for å stille forberedt til sesongstart. Lagbyggingen er i gang, og vi gleder oss til å presentere flere signeringer i tiden som kommer!

Sesongkortsalget har nå åpnet i MS-appen, og frem til 1. juli vil du ha muligheten til å kjøpe billigere sesongkort! Sikre deg billett i appen i dag, og bli med på en morsom reise med oss neste sesong. Sesongkortene gjelder også for treningskampene.

Priser

Frem til 1. juli har sesongkort følgende priser:

Barn: 800kr

Student og honnør: 1200kr

Voksen: 2200kr

1913-klubben: 3000kr

I år starter vi opp igjen med 1913-klubben, der sesongkortet ditt vil inkludere kaffe og vafler. Det blir samling i andre etasje i fotballhallen før kamp og i pausen, der det vil bli mulighet for å diskutere med andre samtidig som man nyter en kopp kaffe og vaffel.

Er du medlem av Green Army ber vi deg ta kontakt med Glenn Solberg Bukkvoll på telefon 415 49 459 for kjøp av sesongkort.

All salg av sesongkort skjer i appen. Den er enkel å laste ned og bruke, og her vil du også få nyheter fra klubben. Vi håper å se dere på kamp i Manglerudhallen til høsten!