• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Onsdag Ons 16 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Tirsdag Tir 26 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Tirsdag Tir 2 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar

Ny løper signert

Didrik Nøkleby Svendsen kommer til MS fra Sparta.

Didrik Nøkleby Svendsen har spilt det meste av karrieren i Sparta, med unntak av et utlån til Comet. Han har også spilt kamper for Norges yngre landslag. Didrik er en stor og sterk spiller, noe vi ofte har fått merke i nærkampene mot Sparta. Fra høsten er han klar for å gå i krigen for MS, og vi ønsker ham velkommen til oss.

Signeringen av Didrik hjelper oss å skape et hockeylag med de forskjellige spillertypene klubben trenger. Vi er veldig fornøyde med signeringene vi allerede har gjort, men har lite "krigere" i troppen. De fleste av våre spillere er gode skøyteløpere, men vi trenger spillere som kan gjøre jobben i rundvantet, foran motstanders mål og i dueller. Den spillertypen er vi helt avhengige av hvis vi skal lykkes som et hockeylag, og noe vi mangler i troppen vår i dag. Vi er derfor veldig glade for å se Didrik i gult og grønt kommende sesong.

Dave Livingston ser frem til å med seg Didrik i laget neste sesong.

Vi er glade for å kunne ønske Didrik velkommen til oss neste sesong. Han bringer med seg ferdigheter til laget vårt som vi ikke har hatt på lenge, og vi gleder oss til å se hvordan han utvikler seg hos oss. Jeg ønsker han stor suksess hos oss, og er glad for å få han med oss neste sesong!

Didrik selv ser frem til å være med på reisen neste sesong.

Grunnen til at jeg kommer til MS er totalpakken. Det virker som det er noe veldig spennende på gang i garasjen og når jeg fikk sjansen til og være med på den reisen var det ikke et veldig vanskelig valg.

Neste sesong tror jeg vi kan overraske noe veldig, som sagt er det noe spennende på gang på Manglerud. Å kjempe om topp 4 er et realistisk mål mener jeg, og i et sluttspill kan alt hende - det vet vi alle. Jeg kommer hit for å kjempe om edelt metall! Samtidig som jeg håper på og få tilbake gleden ved og spille ishockey, den var vel kanskje litt borte de siste årene i Sparta. Jeg gleder meg!!

Vi gleder oss også, og ønsker Didrik hjertelig velkommen til Manglerud!