• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Manglerud
MAN

Borteseier mot Grüner

MS snudde kampen med en effektiv midtperiode i Grünerhallen.

MS både ønsket og trengte en borterevansje mot Grüner i kveld, men fikk en tung start på kampen da hjemmelaget utnyttet en tidlig dobbeltutvisning hos MS. Fire minutter senere var det MS sin tur til å spille overtall, og igjen fikk vi uttelling på vårt power play da Corey Elkins prikket inn en retur helt oppe i krysset. Flere scoringer ble det ikke i denne jevnspilte perioden tross gode muligheter til begge lag.

Åtte minutter ut i midtperioden ble vi kontret i senk, og med ny ledelse til Grüner begynte det å ligne ubehagelig mye på vårt forrige besøk på Grünerløkka. Som i det møtet var det tidligere MS-spillere som gjorde livet vanskelig for oss. Men når motbakken begynte å melde seg, slo MS denne gangen tilbake med vertenes eget våpen, effektivt kontringsspill. Tolv minutter ut i perioden var arbeidsrekka på offensiven, og Steffen Ratejzak scoret i sin andre kamp på rad etter flott samspill med Steenberg og Engebråten Hermansen. Under minuttet senere kom David Booth på et raid fra venstrekanten, og limte pucken opp i krysset. Og snaue fem minutter før pause var Kjetil Martinsen iskald da han ventet ut keeper og doblet ledelsen for MS. Med dette scoret vi tre mål på seks skudd i en midtperiode der vi langt fra hadde full kontroll bakover.

Til tider føltes tomålsledelsen mer ukomfortabel enn den gjorde mot Storhamar, men nervene roet seg betraktelig da David Booth snurret rundt og satte sin andre for kvelden fem minutter ut i tredje periode. Grüner ga aldri opp i denne kampen heller og fortsatte å presse på, spesielt da de fikk en ny mulighet med to mann mer på isen. Men Ole Morten Furseth sto en ny solid kamp mellom stengene, og stengte buret helt i denne perioden. Faktisk hadde Furseth også en travlere dag på jobben med flere redninger og høyere prosent enn i tomålsseieren mot Storhamar. Dermed reddet vi denne trepoengeren i land i en litt rotete og ujevn forestilling fra vår side.

Narvik avgjorde sin hjemmekamp mot Sparta helt på tampen av ordinær tid, og er fortsatt fire poeng foran med en kamp mer spilt. Sparta er nå kun ni poeng foran oss, etter at vi har tatt inn hele tolv poeng på dem bare i løpet av de siste ti kampene. På torsdag får vi besøk av Stjernen til en ny meget viktig hjemmekamp i Manglerudhallen.