• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar

Furseth med oss videre

Ole Morten Furseth har forlenget kontrakten med MS i nye to år.

Etter en brå avslutning på denne sesongen, jobber vi nå videre med planleggingen foran den neste. Ole Morten Furseth kom til MS forrige høst, og spilte 900 minutter for oss fordelt på 20 kamper. Spesielt i tiden etter Brent Morans skade leverte han flere meget solide kamper, og kunne blant annet juble for seire over Vålerenga og Storhamar. Vi er veldig glade for å kunne fortsette med lagbyggingen, og at Ole Morten har forlenget med MS i to nye sesonger.

André Lysenstøen er godt fornøyd med signeringen:

Vi er veldig fornøyde med å kunne signere Ole Morten. Han er tvers gjennom en solid type og idrettsutøver. Han bidrar utrolig mye med sin seriøsitet og positivitet i garderoben, samt god erfaring med manger sesonger i Get-ligaen. Han leverte mange gode kamper i fjor, ikke minst perioden etter jul. Vi håper vi kan bygge videre på dette til kommende sesong og ha et knallsterkt målvaktsteam.

Dette sier Ole Morten selv om ny kontrakt med klubben:

Når klubben kom med ønske om å forlenge var det egentlig ikke en vanskelig avgjørelse. Jeg føler jeg har muligheten til å forbedre meg og ta neste skritt i karrieren min i Manglerud. Forhåpentligvis fortsetter vi den gode trenden som vi viste etter nyttår inn i neste sesong, og bygger på erfaringene vi fikk i en sesong hvor vi var gjennom det meste.

Det gode miljøet på og av isen er også en stor grunn til at jeg velger å forlenge med Manglerud. Jeg er stolt av å være en del av "brødra" i to sesonger til!

Vi er veldig fornøyde med å få oss Ole Morten videre, og gleder oss til to nye år med en fantastisk person både på og av isen!