Manglerud
MAN

Nytt tap i Sarpsborg

Ny tung treningskamp for MS mot Sparta.

MS er inne i den siste uken med treningskamper før sesongstart, og stilte igjen et sterkt redusert mannskap i Sparta Amfi. Den første perioden ble jevn og uten de store høydepunktene for noen av lagene. MS kom seg mer på offensiven i den andre, men igjen straffet det seg bakover. Tre ganger i perioden ble vi kontret i senk med baklengsmål til følge. Den ene gangen etter at vi hadde skapt store målsjanser i spill 5 mot 3, før Sparta kom alene gjennom med fjerdemann rett fra fryseboksen. Etterpå klarte vi oss forøvrig fint gjennom halvannet minutt med to mann mindre på isen.

Tidlig i tredje periode kom vi endelig på scoringslisten, men det målet lignet mest på en aldri så liten trøstepremie fra Sparta sin side. Hjemmelagets ellers meget gode målvakt bommet på pucken bak mål, og Mats Henriksen kunne lirke den i tom kasse. Tre minutter senere måtte Alexander Kristiansen forlate isen i hjemfylket etter en slåsskamp. Sju minutter ut i perioden skulle nok muligens vertene hatt en utvisning, isteden ble det MS som måtte spille undertall like etterpå. Sparta benyttet sjansen til å sette sin fjerde scoring for kvelden, og etter kun ni sekunder i frihet var Tord Thoresen tilbake i utvisningsboksen. Hjemmelaget takket nok en gang, og fastsatte sluttresultatet til 5-1. Det kunne blitt mer, men Furseth reddet blant annet et straffeslag vi pådro oss i vårt eget overtall.

Med mange spillere ute er det ikke å undres over at vi blir slitne på tampen, men i denne sesongoppkjøringen har vi også ved en del anledninger vist manglende disiplin og pådratt oss for mange utvisninger når det har røynet på. Nå gjenstår kun en treningskamp, og den blir neppe enklere når vi på fredag setter kursen for Hamar.