• Hovedpartnere

Partnere

Tap på sudden

MS ledet til litt over minuttet gjensto mot Sparta.

MS ble presset tilbake på defensiven fra start i kveldens kamp mot Sparta, og kan takke en opplagt Lars Haugen for at gjestene ledet bare 1-0 etter et overtallsmål i den første perioden. I andre periode var de grønne mer med på notene, og snudde kampen med to scoringer etter at Sparta pådro seg to utvisninger. Målscorere for MS var Mats Henriksen og Lucas Loob Trygg. Men snaue kvarteret ut i perioden var det igjen balanse i regnskapet etter en ny scoring i power play fra gjestene.

5.47 ut i tredje periode sendte Kjetil Martinsen MS i føringen igjen, og den ledelsen holdt til drøye minuttet gjensto. Man ble kanskje litt for defensive i avslutningen av kampen, og slet tidvis med å få pucken ut av sonen. Med 1.17 igjen kom så utligningen. I spilleforlengelsen bølget spillet frem og tilbake som det ofte gjør i spill 3 mot 3, men det ble til slutt Sparta som satte den avgjørende pucken etter snaue to minutters spill. I en seriekamp ville det unektelig vært bittert å miste to poeng så sent, men vi var i hvert fall adskillig nærmere enn seier enn i et par av de andre treningskampene.

Dette var vår siste hjemmekamp i sesongoppkjøringen, nå gjenstår bortekamper mot Sparta og Stjernen før alvoret starter om snaue to uker.