Manglerud
MAN

Tap mot seriemesterne

Sluttspillklare MS kjempet, men tapte mot Oilers.

MS ble som tidligere nevnt sluttspillklare like i forkant av kveldens bortekamp mot Oilers. Bra for nervene, men kanskje i mindre grad for konsentrasjonen? Vi kom i hvert fall litt skjevt ut av startblokkene da Oilers fikk lirket pucken noe som må ha vært rundt en millimeter over streken etter snaue tre minutter. Ett minutt senere satte Oilers kveldens andre puck bak Aleksander Johnsen, og vi fryktet en stund å bli utsatt for kalassifre ala Lillehammers forsøk mot Oilers sist. Men MS reiste seg litt etter dette, og holdt tett resten av perioden.

Fire minutter ut i andre periode økte vertene igjen i overtall. Noen minutter senere ble Kristoffer Tapper krysstaklet av Tommy Kristiansen, som også delte ut noen slag i bakhodet i etterkant. Deretter fikk vi en liten brytekamp mellom de to, og begge ble sendt i dusjen. Midtveis i kampen spilte MS 5 mot 3, og Lucas Trygg satte kveldens første fulltreffer for MS. I periodens sluttminutter var vi igjen i undertall, men Mathias Trygg kom seg alene gjennom. Dessverre uten uttelling, isteden fikk vi en ny utvisning og Oilers satte 4-1 med to mann mer på isen like før siste pause.

I tredje periode scoret Oilers to ganger til, og etter Storhamars tap et par timer tidligere ble siddisene seriemestre med kveldens seier. MS forsinket feiringen med noen sekunder da Nikolai Olsvik reduserte på en kontring like før sirenen lød. Oilers feiret behersket, og det er nok ikke sikkert humøret er så mye dårligere i MS-leiren i kveld. Hjemreisen blir tross alt ikke så tung for MS med kvartfinaleplassen i bagasjen, nå gjenstår en hjemmekamp mot VIF på tirsdag før Oilers skal velge mellom MS og Lillehammer senere den kvelden.