• Hovedpartnere

    Partnere

MS takker Jesper Hoel

Jesper Hoel valgte å legge opp foran denne sesongen.

Jesper Hoel kom til oss i sesongen 2014/15, og ble værende i fire år til. De siste sesongene var han kaptein, og en viktig spiller for oss både på isen og i garderoben. Han var også meget godt likt i Green Army, som stolt kunngjorde at "det er vi som har Jesper Hoel". Foran denne sesongen har Jesper dessverre valgt å legge opp, og vi takker ham for tiden han har vært hos oss. Vi håper selvsagt også å se ham på tribunen i fortsettelsen!

Det er ingen tvil om at det kommer til og merkes at Jesper er borte. En ekte leder, som gikk foran med sin erfaring og fikk med seg de yngre spillerne. Alltid i godt humør, og sa aldri nei til å hjelpe til. Jespers erfaring og ro både på isen og i garderoben når det koker er noe vi definitivt kommer til å savne.

Jesper innrømmer at det er vemodig at det er slutt, men kan se tilbake på en fantastisk hockeykarriere.

Det er en merkelig følelse og skulle takke for seg, men alt har en ende. Tiden er inne for å legge skøytene på hylla. Drøyt 4 sesonger ble det for min del i Manglerud Star etter overgangen fra VIF i januar 2015, og jeg må si at det har vært veldig morsomt å få være en del av "Brødra" i disse årene. Sammen har vi løftet MS fra et nyopprykket lag til å være et etablert sluttspillslag. MS er som en familie og samholdet mellom gutta er unikt. Jeg mener det er mye av grunnen til at man får mye ut av små ressurser år etter år. Jeg kommer definitivt til å fortsette og følge gutta videre, og det blir spennende å se om drømmen om en ny arena på Ryen blir til virkelighet. Jeg ønsker Manglerud Star masse lykke til med sesongen som står for døren, og er sikker på at det blir sluttspill i Manglerudhallen denne sesongen også!