• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Torsdag Tor 27 August Aug
Lørdag Lør 5 September Sept
Tirsdag Tir 8 September Sept
Torsdag Tor 10 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Onsdag Ons 16 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Tirsdag Tir 22 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Søndag Søn 22 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov

Lars Haugen til MS

Lars Haugen vender tilbake til MS etter ni sesonger i utlandet.

Lars Haugen er et kjent navn for de fleste, og CV'en hans fra norsk og internasjonal ishockey er lang. For 16 år siden spilte han juniorhockey i MS, så gikk ferden videre til Sverige og Leksand. Deretter fulgte flere år i Sparta og Lørenskog, før han i 2010 endelig spilte sin første a-lagskamp for MS. Den endte forøvrig med seier 2-1 på straffer mot Storhamar. Lars kom dessuten med på a-landslaget den sesongen, også der ble debuten særdeles vellykket med straffeseier over Sverige i VM.

Sesongen i MS ble på mange måter starten på et eventyr for Lars. Fra 2011 har han hatt en lang internasjonal karriere, med flere sesonger i Dinamo Minsk og Färjestad. I 2013 ble han tildelt gullpucken. De to siste årene har han spilt for Klagenfurter AC i Østerrike. I tillegg til suksess i KHL og SHL, har han også spilt over 150 landskamper for Norge. Det er altså en meget merittert målvakt som nå vender tilbake til oss etter ni år, og vi er meget fornøyde med at han nå har signert for 2+1 sesonger i MS!

Dette sier André Lysenstøen om signeringen:

Signeringen av Lars Haugen er en mulighet av de sjeldne. Lars ville nok hatt tilbud fra de fleste steder i Europa, og at valget falt på MS er fantastisk for klubben. Dette vil danne et utrolig bra målvaktsteam sammen med Ole Morten Furseth de neste sesongene. Som de fleste vet er Lars den mest meritterte norske keeperen med sine ni sesonger utenlands i Hviterussland, KHL, SHL og EBEL, i tillegg til åtte VM og to OL. Han vil gi laget en stor trygghet og erfaring både på og utenfor isen, og vil med sin væremåte kunne bidra til å utvikle de norske spillerne og MS som klubb. Hans kvaliteter vil definitivt være med på at MS tar nye steg oppover på tabellen.

Lars Haugen gleder seg til å returnere til Manglerud Star og Norge igjen:

Jeg gleder meg veldig til å spille i Norge og for MS igjen. Jeg har gode minner fra sist. Da kom jeg rundt juletider og vi hadde det veldig gøy. Vi misset sluttspillplassen med minst mulig margin, men det var mye positivt og jeg lærte masse av den erfaringen. Jeg har forventninger om at vi skal være et tøft lag å møte, hvor målet absolutt bør være å bli bedre utover sesongen og best når det gjelder. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med gutta i laget. Jeg tror og håper at mine erfaringer kan hjelpe gjennom en lang sesong. Jeg skal være en leder i laget på og utenfor isen og hjelpe til så vi alle drar i samme retning.