• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Søndag Søn 27 Februar Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lørdag Lør 12 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lørdag Lør 26 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar

Lars Haugen til MS

Lars Haugen vender tilbake til MS etter ni sesonger i utlandet.

Lars Haugen er et kjent navn for de fleste, og CV'en hans fra norsk og internasjonal ishockey er lang. For 16 år siden spilte han juniorhockey i MS, så gikk ferden videre til Sverige og Leksand. Deretter fulgte flere år i Sparta og Lørenskog, før han i 2010 endelig spilte sin første a-lagskamp for MS. Den endte forøvrig med seier 2-1 på straffer mot Storhamar. Lars kom dessuten med på a-landslaget den sesongen, også der ble debuten særdeles vellykket med straffeseier over Sverige i VM.

Sesongen i MS ble på mange måter starten på et eventyr for Lars. Fra 2011 har han hatt en lang internasjonal karriere, med flere sesonger i Dinamo Minsk og Färjestad. I 2013 ble han tildelt gullpucken. De to siste årene har han spilt for Klagenfurter AC i Østerrike. I tillegg til suksess i KHL og SHL, har han også spilt over 150 landskamper for Norge. Det er altså en meget merittert målvakt som nå vender tilbake til oss etter ni år, og vi er meget fornøyde med at han nå har signert for 2+1 sesonger i MS!

Dette sier André Lysenstøen om signeringen:

Signeringen av Lars Haugen er en mulighet av de sjeldne. Lars ville nok hatt tilbud fra de fleste steder i Europa, og at valget falt på MS er fantastisk for klubben. Dette vil danne et utrolig bra målvaktsteam sammen med Ole Morten Furseth de neste sesongene. Som de fleste vet er Lars den mest meritterte norske keeperen med sine ni sesonger utenlands i Hviterussland, KHL, SHL og EBEL, i tillegg til åtte VM og to OL. Han vil gi laget en stor trygghet og erfaring både på og utenfor isen, og vil med sin væremåte kunne bidra til å utvikle de norske spillerne og MS som klubb. Hans kvaliteter vil definitivt være med på at MS tar nye steg oppover på tabellen.

Lars Haugen gleder seg til å returnere til Manglerud Star og Norge igjen:

Jeg gleder meg veldig til å spille i Norge og for MS igjen. Jeg har gode minner fra sist. Da kom jeg rundt juletider og vi hadde det veldig gøy. Vi misset sluttspillplassen med minst mulig margin, men det var mye positivt og jeg lærte masse av den erfaringen. Jeg har forventninger om at vi skal være et tøft lag å møte, hvor målet absolutt bør være å bli bedre utover sesongen og best når det gjelder. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med gutta i laget. Jeg tror og håper at mine erfaringer kan hjelpe gjennom en lang sesong. Jeg skal være en leder i laget på og utenfor isen og hjelpe til så vi alle drar i samme retning.