• Hovedpartnere

    Partnere

Steffen Thoresen klar for MS

Rutinerte Steffen Thoresen har signert med oss for kommende sesong.

35 år gamle Steffen Thoresen er en rutinert spiller som kan vise til en lang karriere nasjonalt og internasjonalt. På klubbnivå har han spilt for flere svenske lag, siste gang for Växjö i Allsvenskan. Her hjemme har han mange sesonger bak seg i Storhamar, Vålerenga og Lørenskog. Han har også deltatt på norske landslag gjennom en årrekke. De som enten er godt voksne eller har sett Hockeyfeber, vil også huske hans far godt fra tiden i MS på 80-tallet.

Styremedlem med ansvar for sport, Gisle Olsen, er fornøyd med å på plass Steffen til første istrening.

MS signerer Steffen Thoresen med tanke på å få inn en spiller som kan heve treningshverdagen og være med på å legge lista høyere for hele laget. Han er sterk og har en fysisk tilstedeværelse i spillet sitt og besitter en masse rutine. Han kan også bidra med lederskap i garderoben ved behov og i den rette rekke sammensettingen vil han gjøre disse vonde å møte. Og ikke minst så får vi en Thoresen tilbake til MS som ønsker å gjøre det bedre en hva far Petter gjorde det i sin tid. Han er meget motivert til å bidra i MS 2020/21 sesongen, vi gleder oss!

Steffen Thoresen er motivert foran en ny sesong.

Jeg er veldig spent på ny klubb. Kjenner mange fra laget og har spilt med mange før, som da også gjorde at valget ble enklere. Ambisjonene til MS er høyere i år og de ønsker å ta nye steg fra der de avsluttet i fjor, så det gjør det veldig interessant. Håper gutta bygger videre på den godfølelsen og det ønsker jeg å være en del av. Vi skal ta noen steg fra i fjor, som da kanskje gjør at vi er i en posisjon der vi kan velge motstander i sluttspill. Det blir en spesiell sesong på grunn av korona, så det er viktig å være bra fra første stund og ikke få en dårlig start. Da setter man seg i en posisjon der man kanskje kan hente forsterkninger i løpet av sesongen som gjør at man bygger videre, istedenfor å handle i panikk.

Vi ønsker Steffen Thoresen velkommen til Manglerud!