• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Manglerud
MAN

Borteseier mot Vålerenga

Vi får med oss tre meget viktige poeng etter en sliteseier i Forum.

MS hadde litt ekstra press på seg i kveld etter at Narvik tok med to poeng fra Asker tidligere i uken. Foran denne kampen mistet vi dessuten Tony Bretzman med skade og Mathias Trygg med sykdom. Men det å møte Vålerenga er ofte motivasjon nok i seg selv, og alle gutta var lystne på sin andre seier på rad mot naboen. Hjemmelaget sto med fem strake seire siden nyttår, og var også mest på offensiven innledningsvis. Men etter sju minutters spill kom Kjetil Martinsen gjennom på en kontring 2 mot 1 med Pontus Finstad. I forsøket på å få pucken frem til Pontus traff han isteden skøyta til VIFs Villiam Strøm og pucken seilte inn bak en forfjamset Steffen Søberg. MS ledet nok noe heldig på det tidspunktet, men fem minutter senere snudde hellet da vi mistet pucken på rød og lot vertene kontre inn utligningen i vårt eget overtall.

VIF hadde mye puck i første periode, men i den andre ble det jevnere. David Booth snappet en puck og lurte Søberg allerede 57 sekunder etter pause. Men også i denne perioden utlignet Vålerenga i det tolvte minuttet, etter litt rot bakerst hos MS. Neste scoring kom ikke før snaue fem minutter ut i tredje periode, og denne gangen var det VIF som rotet det litt til for seg i egen sone. Corey Elkins fikk tid til å stille inn siktet og sendte MS i ledelsen for tredje gang i kampen. I sluttminuttene jobbet vi oss gjennom et undertall, og idet vi ble fulltallige plukket Corey Elkins opp pucken og la den i tomt bur med 51 sekunder igjen å spille.

Dermed tok vi altså med oss tre særdeles viktige bortepoeng, i en kamp som langt fra var noen optimal forestilling fra vår side. Men finspill ble erstattet med hardt arbeid, og det holdt denne gangen. Ole Morten Furseth leverte nok en kamp med redningsprosent godt opp på nittitallet, og vi er faktisk ubeseiret mot Steffen Søberg denne sesongen. Det var også meget hyggelig å se en like ubeseiret Sander Boroczky tilbake i kamp etter et langt skadefravær. Med denne seieren er vi kun tre poeng bak sluttspillstreken. Vi er med andre ord tilbake der vi startet sesongen, og har tatt inn 10 poeng på Narvik siden nyttår. Nå venter en usedvanlig viktig uke på oss, med hjemmekamp mot Sparta og bortekamp mot Narvik. Med tre poeng på torsdag er vi over streken, og det bør gi en ekstra motivasjon før den kampen.