• Hovedpartnere

    Partnere

Sesongstart for U21

Starter hjemme mot Lillehammer lørdag.

U21 starter serien hjemme mot Lillehammer lørdag klokken 11.30. Etter en lang oppkjøring er de endelig klare for at alvoret braker løs, og ser frem til å komme i gang. Sammen med Ole Karsten Ryen vil Marius Trygg lede det som er nesten et helt nytt U21-lag dette året. Marius ser frem til sesongstart, og oppsummerer oppkjøringen, kommende kamper og sesongen som kommer:

Vi har hatt en bra forsesong med mye kamper. Ting ser relativt bra ut og jeg synes vi helhetlig har blitt bedre for hver kamp. Vi har spilt 7 jevne treningskamper mot god motstand og har fått bekreftet at vi står oss relativt godt nivåmessig. Det blir en jevn U21-serie i år hvor jeg tror at de fleste lagene kan slå hverandre. Vi har et ungt U21-lag i år, men med mye talent, og målet vårt er å gi gutta en god hverdag som er med på å forberede de til det som møter dem i seniorhockeyen.

Vi møter Lillehammer i våre 3 første kamper i seriespillet. Jeg tror det er to lag som er relativt likt besatt og det blir nok jevne kamper alle 3. Vi håper at vi har enda et gir å sette inn nå som serien begynner og skal gjøre det vi kan for å starte sesongen med en hjemmeseier på lørdag formiddag.

Med sportslig hilsen Marius.