• Hovedpartnere

    Partnere

Oslo Entreprenør blir hovedsponsor

Signerte i dag for to år.

Etter lengre tids jobbing med å få på plass en hovedsponsor for Manglerud Star Elite er vi veldig fornøyde med å kunne presentere Oslo Entreprenør som hovedsponsor de to neste årene! Klubben og Oslo Entreprenør har etter lengre tids dialog og muntlig enighet endelig fått satt signaturene på papiret og gjort samarbeidet offisielt i dag.

Oslo Entreprenør har vært en viktig bidragsyter i klubben i mange år, og vi er veldig stolte av å nå få dem med som hovedsponsor. Det gir oss muligheten til å jobbe langsiktig, samtidig som vi får muligheten til å gjøre grep i spillerstallen allerede denne sesongen. Ved hjelp av Oslo Entreprenør har vi nå hentet inn Corey Elkins, David Booth og Brent Moran, for å styrke spillerstallen og jobbe oss opp mot en sluttspillsplass.

Styreleder Birger Vestby sier dette etter å ha signert avtalen:

Det er verdifullt for oss at det er en lokal samarbeidspartner som nå går inn som hovedsponsor i klubben. Oslo Entreprenør har vært med klubben lenge og kjenner godt til kulturen og verdiene i klubben.

Vi er veldig takknemlige, og ønsker å rette en stor takk til Ole Skaug og Oslo Entreprenør for at de gir oss muligheten til å vokse videre som klubb!