• Hovedpartnere

    Partnere

Målvaktsduoen komplett

Oscar Fröberg fra Almtuna til Manglerud Star

Oscar Fröberg er 22 år gammel, og har de siste sesongene spilt for Almtuna i Allsvenskan. Oscar er en lovende ung målvakt som også har vært på utlån til klubber i SHL. Nå tar han turen til Norge og MS, hvor han vil dele målvaktsplassen med Ole Morten Furseth.

Dette sier Oscar selv:

Jeg gikk på hockeygymnas i Örebro der jeg var i totalt fem år før turen gikk videre til Arboga og senest til Almtuna som jeg har spilt de to siste sesongene. Første sesongen i Almtuna møtte vi Storhamar og Lillehammer til treningskamper, og jeg har også spilt med en nordmann i Arboga. Det er det meste jeg kan om norsk hockey.

Jeg vil beskrive meg selv som en kortvokst målvakt som liker å ha tålmodighet og stå på beina så lenge som mulig. Jeg har også en god teknikk. På isen er mine styrker at jeg er veldig fokusert og nøye i det jeg gjør. I garderoben forsøker jeg å være en glad og trivelig person som sprer glede.

Det skal bli kult å spille utenlands for første gang i karrieren, og jeg håper vi får en kul sesong med laget der vi kjemper og kriger for hverandre og på den måten vinner kamper!

Vi ønsker Oscar velkommen til oss!