• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar

Kvartfinaler mot Storhamar

MS møter Storhamar i sluttspillet med oppstart 3. mars.

I kveldens siste serierunde var det nesten mer spenning knyttet til det som skulle skje etter kampen, og Stavanger Oilers sitt valg av kvartfinalemotstander. Siddisene har tradisjonelt valgt etter tabellen, men MS har prestert bedre enn Lillehammer over de siste 20 kampene. Lillehammer avsluttet også seriespillet med å bli feid av isen på Hønefoss. Mange trodde likevel Oilers ville velge enkleste reisevei, men MS har virkelig satt seg i respekt den siste tiden og endte med å bli valgt bort av seriemesterne. For MS må det nærmest være for en tillitserklæring å regne etter måten laget vårt har prestert på etter nyttår.

Dermed endte vi altså opp med Storhamar, et lag vi møter for første gang i sluttspillsammenheng. I serien tok vi en seier på fem forsøk. Sportslig sett får vi det neppe enklere mot Storhamar enn vi ville fått det mot Oilers. Når vi først er inne på formtabeller så har Storhamar forsterket laget betydelig gjennom sesongen og er det laget som har plukket mest poeng de siste 15 rundene. Men med tanke på økonomi og reisevei er de blågule en langt mer attraktiv motstander for oss, med kortere bussturer, flere folk og mer stemning inn i hallen. Kvartfinalene spilles best av sju, vi starter med bortekamp på fredag og deretter kamper annenhver dag fremover.

Første hjemmekamp blir da på søndag, og vi ønsker alle våre egne og Storhamars supportere velkommen til å følge oss både hjemme og borte!