Stjernen
STJ

Stjernesmell i midtperioden

MS raknet i andre periode mot Stjernen.

MS sto tidvis godt mot i første periode mot Stjernen, og kun en av 17 pucker fant veien forbi Aleksander Johnsen. Ved den anledningen spilte vi i undertall. MS skapte også noen muligheter uten uttelling. Tidlig i andre periode doblet gjestene i et nytt overtall, og noen tunge minutter fulgte. Midtveis i kampen ledet Stjernen 5-0. Fjorten og et halvt minutt ut i perioden plukket Emil Bejmo opp en dårlig klarering fra Stjernen, og scoret vårt første for kvelden.

Midtveis i tredje periode hadde Stjernen scoret to nye mål, det ene med to mann mer på isen. Mot slutten av kampen kviknet MS litt til igjen. Med sju minutter igjen på klokka fikk Kristoffer Tapper inn sin første a-lagsscoring for MS, etter godt forarbeid av Kjetil Martinsen. Og drøye minuttet før full tid satte Christoffer Berger en ny redusering etter pasning fra Mats Henriksen. Avslutningen hever totalinntrykket av kampen noe, selv om poengene var utenfor rekkevidde denne kvelden.

Grüner tapte mot Storhamar mens Ringerikes kamp denne runden er utsatt. Dermed er avstanden nedover uforandret etter kveldens kamper. Neste uke står bortekamp mot Sparta og lørdagskamp hjemme mot Lillehammer på programmet.