• Hovedpartnere

    Partnere

Seier på sudden mot Storhamar!

MS snudde kampen fra 0-2 til seier 3-2 i spilleforlengelse.

MS tok med seg et oppmuntrende poeng fra Frisk i forrige runde, og kom på isen med ny selvtillit mot Storhamar i kveld. Selv om gjestene dominerte første periode, var MS også farlig frempå ved flere anledninger. Men vi mangler en typisk goalgetter, og vår største målsjanse i perioden kom da Storhamar nesten gjorde selvmål. For MS sto Oscar Fröberg igjen godt mellom stengene, og hadde også litt hjelp fra stolpen.

I andre periode gikk MS langt mer offensivt ut, og hadde åpenbart fått med seg at Storhamar ikke så ut som noe topplag i denne kampen selv om de kom fra seier mot Oilers. Vi hadde tidlig en puck over streken, men den ble underkjent pga skøytebruk. I denne perioden var det Storhamar som måtte ty til kontringshockey, men uttellingen kom først gjennom et sent overtall for gjestene. MS kjempet godt i undertall, men måtte se pucken smette inn bak Fröberg idet vi ble fulltallige.

I begynnelsen av andre periode gjentok historien seg, igjen scoret Storhamar i omtrent samme sekund vi fikk femtemann utpå. To sånne situasjoner kunne ødelagt lagmoralen hos de fleste, men MS fortsatte å male på. Kjetil Martinsen scoret to mål i forrige møte med gamle lagkamerater i Storhamar, og 8.40 ut i tredje periode fikk han stjernetreff og tente et nytt håp hos MS. Med denne scoringen har Kjetil allerede tangert hele sin poengproduksjon fra forrige sesongs seriespill i Storhamar.

I overkant av 12 minutter ut i perioden ble Mats Henriksen spilt alene med keeper, og utligningen var et faktum. Det føltes nesten i tidligste laget, og Storhamar gikk da også på offensiven igjen for å få med seg alle tre poengene. Det lyktes de ikke med, og det var duket for en ny spilleforlengelse. Her gikk Storhamar også friskest ut, og Fröberg måtte frem med en strålende dobbeltredning for å holde oss inne i kampen. Til sammen stoppet svensken 32 av 34 skudd i kveld.

Med to minutter igjen av sudden rundet Tord Thoresen målvakten og sendte MS til himmels med sin andre scoring på to kamper. Før dette sto han med to scoringer til sammen på 102 kamper for MS, men vi lever fint med at Tord i tillegg til sine defensive kvaliteter nå også tar på seg rollen som goalgetter. Denne seieren var mildt sagt velsmakende, men også særdeles viktig i den tabellsituasjonen vi befinner oss i. På lørdag står enda viktigere poeng på spill når vi gjester Grünerhallen.