• Hovedpartnere

Partnere

Hjemmeseier mot Comet

MS tok tre viktige poeng etter ny sterk midtperiode mot Comet.

I forrige møte med Comet fikk vi en marerittaktig start og lå under 0-3 før vi snudde kampen i midtperioden. Fullt så dårlig kom vi ikke igang i kveldens kamp, men det var likevel gjestene som scoret det første målet. MS svidde deretter av mange sjanser i kjent stil, før det løsnet halvannet minutt før pause da Steffen Thoresen styrte inn et skudd fra Emil Frøshaug. Snaue to minutter ut i andre periode var Frøshaug på farten igjen og sendte MS i føringen. Dette ble vår periode helt og holdent, Kristoffer Pihlqvist sendte MS foran med to, Lucas Loob Trygg scoret vårt neste før Pihlqvist sørget for ledelse 5-1 til siste pause.

Comet reduserte tidlig i tredje periode, men Joachim Engebråten Hermansen scoret vårt sjette og holdt oss foran med trygg margin. Etter rot bakerst hos MS reduserte Comet en gang til, og satset offensivt med målvakten ute i sluttminuttene. Det resulterte i vår sjuende scoring for kvelden, denne gangen i tomt mål ved Robin Olsen Syversen. Dermed rodde vi seieren i land, tross litt Hawaii-takter innimellom i denne perioden. Vi har gjentatte ganger slitt med å score mål denne sesongen, derfor var det fint å se det løsne på den fronten med mange fine scoringer i kveld. Spesielt hete på grøten var Emil Frøshaug og Kristoffer Pihlqivst med fire målpoeng hver. Og endelig kom vår første trepoenger på hjemmebane.

I kveldens andre kvalifiseringskamp imponerte Narvik med seier 5-0 over Grüner, dermed ligger det an til en intens drakamp mellom tre lag om de to siste plassene i Fjordkraft-ligaen. Grüner og Narvik har nå åtte poeng hver, MS har sju. Comet er ute av dansen med sitt ene poeng. På lørdag får vi besøk av Narvik til en særdeles viktig kamp, hvor vi trenger alle tre poengene for å komme oss foran nordlendingene før siste runde i Grünerhallen. Med poengdeling har vi det fortsatt i egne hender, mens med tap i ordinær tid blir mulighetene små og vi må ha hjelp fra Comet. Så her er det bare å møte mannsterke opp på lørdag for å støtte gutta våre frem til en ny hjemmeseier!