• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 8 September Sept
Torsdag Tor 10 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Onsdag Ons 16 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Tirsdag Tir 22 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Søndag Søn 22 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des

Fjordkraft ny ligasponsor

Fjordkraft blir ny ligasponsor for den norske toppserien.

Torsdag annonserte Norges Ishockeyforbund og Norsk Topphockey at Fjordkraft blir ny ligasponsor for norsk ishockeys øverste divisjon på herresiden.

Vi er utrolig stolte og enormt glade over at Fjordkraft vil være ny ligasponsor for Eliteserien, sier Tage Pettersen, ishockeypresident i Norges Ishockeyforbund (NIHF).

Fjordkraft er en stor og viktig aktør i markedet, og vi setter stor pris på at de nå vil være med på å bygge norsk ishockey videre. Sammen med klubbene skal vi gjøre Fjordkraftligaen til et fantastisk produkt, både for publikum, TV-seere, spillere og sponsorer, avslutter Pettersen.

Avtalen strekker seg over tre år, og varer ut 2022/23-sesongen. Njål Berge, styreleder i Norsk Topphockey, deler ishockeypresidentens optimisme.

Vi er glade for å få en av Norges mest spennende merkevarer med på laget. Som oss, er Fjordkraft en offensiv utfordrer, og vi gleder oss til sammen å vinne de Norske hockeyhjertene, sier Berge.

Det er mye spennende på gang i norsk hockey for tiden med inngåelse av en tiårig TV-avtale og bygging av nye, moderne anlegg. Den utviklingen ønsker Fjordkraft å være en del av, sier Stian Madsen, sponsorsjef i Fjordkraft.

Også Ottar Eide, generalsekretær i NIHF, er godt fornøyd med den nye avtalen, og mener det er fint at ligaen nå vil bli utfordret på bærekraft.

Å få Fjordkraft inn som ligasponsor viser oss at ishockeyens omdømme og merkevare står sterkt. Videre er jeg glad for at Fjordkraft vil utfordre ligaen på å bli klimanøytral. Den utfordringen og det samfunnsansvaret skal vi ta. Herrelandslaget vårt har tidligere blitt utnevnt av FN til verdens første klimanøytrale landslag, og bærekraft er et av fokusområdene i strategiplanen vår for de neste fire årene, forteller Eide.

Startskuddet for seriestart i Fjordkraftligaen går førstkommende lørdag 3.oktober, med fem kamper og full runde.